Verhuur

Delicious Creations verhuurt bijna alles wat u ook maar nodig kunt hebben bij het geven van uw feest of evenement. We zijn de partyservice in de regio Twente en Salland. Bij verhuur kunt u denken aan bijvoorbeeld tenten, heaters, koelwagens, inrichting en aankleding, verlichting, barbecues, catering etc.

Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij tevens verjaardagen, bruiloften, bedrijfsopening, open dagen, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, etc… Het voordeel dat wij alles onder 1 dak hebben van materiaal tot catering, dat betekent dat u maar één aanspreekpunt hebt voor heel uw feest. Gemakkelijk en overzichtelijk, u wordt geheel ontzorgd.

Bespreek met ons alle mogelijkheden

Wij staan voor u klaar om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door, om te zorgen voor een onvergetelijk dag op uw locatie. Neem daarom gerust contact met ons op door te bellen naar 06-13910677 of mail naar info@delicious-creations.nl. Ook kunt u via onze website via offerte aanvragen uw gegevens invullen.