Home » Thema buffetten » Buffet de luxe
Buffet de luxe
Koude gerechten:
- Carpaccio van dungesneden runderbiefstuk met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola
- Ambachtelijke Zalmsalade met diverse dagverse vissoorten zoals gerookte zalmfilet, forel, haring en garnalen
- Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter van roomboter en verse kruiden
Warme gerechten:
- Ossenhaaspuntjes gemaakt van malse biefstuk in Stroganoffsaus
- Kip Firenze van kipfilet met pesto, tomaat en mozzarella
- Zalmfilet in een romige dillesaus
- Varkenshaas in een romige champignons roomsaus
- Seizoensgebonden gemixte warme groenten
- Pangasinusfilet met cherrytomaten, bieslook in roomsaus
- Gebakken aardappeltjes
- Rijst met prei, worteltjes en ham
€ 47,95 per persoon
Buffet de luxe "Out of the box"
Koude gerechten:
- Carpaccio van dungesneden runderbiefstuk met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola
- Ambachtelijke Zalmsalade met diverse dagverse vissoorten zoals gerookte zalmfilet, forel, haring en garnalen
- Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter van roomboter en verse kruiden
- Gemengde rauwkostsalade met dressing
Warme gerechten:
- Ossenhaaspuntjes gemaakt van malse biefstuk in Stroganoffsaus
- Huisgemaakte gemarineerde spareribs
- Zalmfilet in een romige dillesaus
- Varkenshaas met spinazie, champignons in een romige champignons roomsaus
- Haricot verts ingewikkeld in spek uit de oven
- Seizoensgebonden gemixte warme groenten
- Pangsiusfilet met cherrytomaten, bieslook in roomsaus
- Gebakken aardappeltjes
- Zoete aardappelpuree
€ 59,95 per persoon