Buffet de luxe

Buffet de luxe

Koude gerechten:

  • Carpaccio van dungesneden runderbiefstuk met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola
  • Ambachtelijke Zalmsalade met diverse dagverse vissoorten zoals gerookte zalmfilet, forel, haring en garnalen
  • Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter van roomboter en verse kruiden

Warme gerechten:

  • Ossenhaaspuntjes gemaakt van malse biefstuk in Stroganoffsaus
  • Kip Firenze van kipfilet met pesto, tomaat en mozzarella
  • Zalmfilet in een romige dillesaus
  • Varkenshaas in een romige champignons roomsaus
  • Seizoensgebonden gemixte warme groenten
  • Pangasinusfilet met cherrytomaten, bieslook in roomsaus
  • Gebakken aardappeltjes
  • Rijst met prei, worteltjes en ham

€ 47,95 per persoon

Buffet de luxe "Out of the box"

Koude gerechten:

  • Carpaccio van dungesneden runderbiefstuk met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en rucola
  • Ambachtelijke Zalmsalade met diverse dagverse vissoorten zoals gerookte zalmfilet, forel, haring en garnalen
  • Vers afgebakken stokbrood met kruidenboter van roomboter en verse kruiden
  • Gemengde rauwkostsalade met dressing

Warme gerechten:

  • Ossenhaaspuntjes gemaakt van malse biefstuk in Stroganoffsaus
  • Huisgemaakte gemarineerde spareribs
  • Zalmfilet in een romige dillesaus
  • Varkenshaas met spinazie, champignons in een romige champignons roomsaus
  • Haricot verts ingewikkeld in spek uit de oven
  • Seizoensgebonden gemixte warme groenten
  • Pangsiusfilet met cherrytomaten, bieslook in roomsaus
  • Gebakken aardappeltjes
  • Zoete aardappelpuree

€ 59,95 per persoon