WIE IS… Delicious Creations?

Delicious Creations is een bedrijf met een enthousiast team. Het begon allemaal in de regio Almelo e.o. Onze specialisatie ligt bij het verzorgen van catering en partyservice voor zowel particulieren als bedrijven. Klein, groot, formeel en informeel wij passen ons aan op de specifieke gelegenheid. Een feest of receptie voor 200 personen met alles erop en eraan vinden wij geweldig. Iemand blij maken met een buffet of losse hapjesschalen voor 20 personen op een verjaardag vinden wij net zo leuk!

GARANTIES BIJ… Delicious Creations!

Wij zorgen ervoor dat er genoeg eten is voor al uw gasten. (bestelt u losse schalen en weet u niet zeker of het voldoende is vraag dan even advies. Er spelen namelijk veel factoren mee, wat voorn soort feest, gelegenheid, locatie etc. Wij garanderen enthousiaste en tevreden gasten (kwaliteit, smaakbeleving en presentatie). Wij komen onze afspraken na. Wij halen alles op afspraak gewoon op. Betaling pas bij levering, of achteraf op factuur.

VOOR WIE IS… Delicious Creations?

 Delicious Creations is opgezet met een vernieuwde visie op het gebied van catering. Wij zijn er voor de mensen die houden van lekker eten en gezelligheid. Wij zijn er voor de mensen die geen tijd hebben om voor een grote groep eten te verzorgen. Wij zijn er voor de mensen die opzoek zijn naar een cateraar die betrouwbaar is en garant staat voor een echte smaakbeleving, kwaliteit en klantvriendelijkheid. Gefrituurde hapjes en dat soort zaken zult u bij ons niet vinden omdat dit simpelweg niet past bij ons concept. Ook kunnen wij de kwaliteit en versheid hiervan niet garanderen. Helaas moet u hiervoor ergens anders zoeken. Wij doen ons uiterste best om van uw feest een succes te maken door in te spelen op uw specifieke wensen en te zorgen voor tevreden gasten.

ALL INCLUSIVE SERVICE BIJ… Delicious Creations!

Onze unieke service bevat het volgende:

GRATIS bezorging op locatie (incl. ophalen van de spullen achteraf)
GRATIS  borden & bestek, zodat u deze niet hoeft bij te huren/kopen
GRATIS  afwasservice, laat die vuile vaat dus lekker achter in de bijgeleverde opbergboxen
GRATIS opbouwservice, zodat u verder de handen vrij heeft en helemaal compleet geleverd met buffetschalen, chafing dishes met branders, opschep bestek, servetten, etc. U hoeft dus echt helemaal nergens maar aan te denken.