Wij bezorgen belegde broodjes of lunch voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Wij verzorgen een volledig uitgebreide lunch met de lekkerste broodjes, soepen en sappen. Dus wil jij uitgebreid met je collega’s op kantoor lunchen of ben je opzoek naar een cateraar die je volledig van A tot Z ontziet, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je allerlei verschillende broodjes – lunch bestellen, die volledig voldoen aan je eigen wensen.

Van een uitgebreide lunch met sandwiches, wraps, soep en broodjes, tot een eenvoudige lunch. Daarnaast verzorgen wij ook allerlei extra’s zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de aankleding. Zo kun je bij ons niet alleen broodjes bestellen, maar ook servies, bestek of een tent huren. Dus wil jij een volledig verzorgde lunch op locatie, bestel dan bij Delicious Creations!
Super handig voor het organiseren van verjaardagen, jubilarissen, trouwerijen en andere feestjes. Maar je kunt bij ons ook terecht voor broodjes of een lunch tijdens een vergadering of als je tijdens een evenement de lunch verzorgd wilt hebben. Stuur ons een mail via offerte aanvragen. Dan ontvangt u van ons een prijslijst van ons gehele assortiment.