Een kerstbuffet met gezellige sfeer bij u thuis

Het fijne aan een kerst buffet thuis organiseren, is dat u dat kunt doen zoals u zelf wilt. Wij van Delicious Creations zullen er alles aan doen om u daarbij te helpen. Wat uw wensen ook zijn: wij zorgen voor een kerstbuffet dat helemaal past in de sfeer die u voor ogen heeft. Zowel een koud als warm buffet is mogelijk. Natuurlijk kunnen wij zorgen voor typische kerstgerechten, maar ook als u eens iets anders wilt proberen, bent u bij ons aan het goede adres. U hoeft zelf niet uren in de keuken te staan en kunt al uw aandacht aan de gasten besteden. Dat klinkt toch als een fantastische kerstavond? Schakel dan Delicious Creations in!

Bespreek met ons alle mogelijkheden

Wij staan voor u klaar om u een heerlijke Kerst te bezorgen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u door, om te zorgen voor een onvergetelijk kerstbuffet bij u thuis. Neem daarom contact met ons op door te bellen of te WhatsAppen naar 06-13910677 of mail naar info@delicious-creations.nl. Ook kunt u via onze website via contact formulier uw gegevens invullen.

Alle buffetten zijn voorzien van een ALL-INCLUSIVE SERVICE vanaf 10 personen.

ALL-INCLUSIVE SERVICE bij Delicious Creations!
Onze unieke service bevat het volgende:

GRATIS bezorging op locatie in Almelo ( inclusief ophalen van de spullen achteraf )
GRATIS borden & bestek, zodat u deze niet hoeft bij te huren/kopen
GRATIS afwasservice, laat die vuile vaat dus lekker achter in de bijgeleverde opbergboxen.
GRATIS opbouwservice, zodat u verder de handen vrij heeft en helemaal compleet geleverd met buffetschalen, chafing dishes met branders, opschepbestek, servetten etc.. U hoeft dus echt helemaal nergens meer aan te denken.

Onder de 10 personen wordt er € 1,50 per persoon couvert kosten in rekening gebracht.

Optioneel: Dessert buffet.
Bekijk het assortiment op het het kopje "Alle diensten" Dessertbuffet.