Bruiloft

Laat de catering voor je bruiloft verzorgen door een gespecialiseerde cateraar, zodat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten. Welke locatie je ook kiest voor jullie bruiloft, Delicious Creations helpt je graag deze om te toveren tot de trouwlocatie van jullie dromen. Naast de catering verzorgen wij eventueel namelijk ook de aankleding van de locatie en de organisatie van jullie huwelijksfeest.

Catering op maat: lunch, diner en borrelhapjes
Verrassend huwelijksdiner in heel regio Twente
Unieke bruidstaart voor je trouwfeest
Wij organiseren desgewenst de hele bruiloft voor jullie. Van bruidsjurk tot fotograaf. Niets is voor ons te gek.

Meer weten over de diensten van Delicious Creations? Bel ons om jullie wensen te bespreken of vraag direct een offerte aan voor een zorgeloze bruiloft.

De mooiste dag van je leven.

Geniet zorgeloos van de mooiste dag van je leven met de catering van Delicious Creations. Wij regelen namelijk alles voor de catering, zowel tijdens het trouwfeest als ervoor en erna. Je hoeft je niet druk te maken. Jullie bepalen hoe de bruiloft eruit gaat zien, wij realiseren het. Het organiseren van een bruiloft is veel werk, maar onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plannen en regelen van een prachtig trouwfeest.

Volledig verzorgde catering voor elk trouwfeest.

Geen verzoek is ons te gek, wij regelen graag alle hapjes, drankjes, lunches, diners en buffetten. Zolang je maar kunt genieten. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden van onze bruiloft catering.

“We wilden onze bruiloft op locatie in Enter vieren, maar dan wel leuk aangekleed met sta tafels en witte rokken erom heen met verlichting. Delicious Creations vroeg ons hoe we het wilden hebben en regelde ALLES! We hebben een prachtige trouwdag gehad vol met lekkere hapjes. Onze gasten waren ook zeer tevreden over”
Tessa en Emiel

BBQ voor jullie bruiloft

Onze eigen koks staan tijdens jullie huwelijksfeest achter de barbecue om te zorgen dat alle gasten een lekker stukje vlees krijgen. Met stokbrood, kruidenboter, sauzen en salades heb je een heerlijke maaltijd waar je buiten van kunt genieten. Koelt het ’s avonds snel af? We kunnen ook heaters verzorgen.

Buffet voor je bruiloftsgasten

Gek op Italiaanse specialiteiten, Hollandse pot of de Franse keuken? Bij Delicious Creations kun je een buffet voor jullie bruiloft op maat laten maken, zodat je de gasten kunt voorschotelen wat je maar wilt. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit.

Borrelhapjes

Van verfijnde hapjes tot een lekkere bittergarnituur, bij Delicious Creations kies je zelf welke borrelhapjes we verzorgen tijdens jullie bruiloft. Chafingdishes vol met warme hapjes. Koude hapjes als belegde crostini’s, miniwraps, stokbroodje en pasteitjes behoren tot de mogelijkheden.

Verrassende lunch

Verzorg een heerlijke lunch voor jullie daggasten. Wij werken altijd met verse producten, het liefst uit de regio, zodat we voor iedere bruiloft weer een unieke lunch kunnen samenstellen met de lekkerste ingrediënten uit de omgeving. Of je nou een eenvoudig lunch wil met belegde kadetten tot luxe bollen of stokbrood met allerlei soorten luxe vis en vleeswaren? Delicious Creations regelt het allemaal voor u.