Laat de catering voor je bruiloft verzorgen door een gespecialiseerde cateraar, zodat jullie op de dag zelf alleen nog maar hoeven te genieten. Welke locatie je ook kiest voor jullie bruiloft, Delicious Creations helpt je graag deze om te toveren tot de trouw locatie van jullie dromen. Naast de catering verzorgen wij eventueel namelijk ook de aankleding van de locatie en de organisatie van jullie huwelijksfeest.

  • Catering op maat: lunch, diner en borrelhapjes
  • Verrassend huwelijksdiner in heel regio Twente
  • Unieke bruidstaart voor je trouwfeest
  • Wij organiseren desgewenst de hele bruiloft voor jullie. Van limousine tot fotograaf. Niets is voor ons te gek.

Meer weten over de diensten van Delicious Creations? Bel ons om jullie wensen te bespreken of vraag direct een offerte aan voor een zorgeloze bruiloft.

De mooiste dag van je leven.

Geniet zorgeloos van de mooiste dag van je leven met de catering van Delicious Creations. Wij regelen namelijk alles voor de catering, zowel tijdens het trouwfeest als ervoor en erna. Je hoeft je niet druk te maken. Jullie bepalen hoe de bruiloft eruit gaat zien, wij realiseren het. Het organiseren van een bruiloft is veel werk, maar onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het plannen en regelen van een prachtig trouwfeest.

Volledig verzorgde catering voor elk trouwfeest.

Geen verzoek is ons te gek, wij regelen graag alle hapjes, drankjes, lunches, diners en buffetten. Zolang je maar kunt genieten. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden van onze bruiloft catering.

“We wilden onze bruiloft op locatie in Enter vieren, maar dan wel leuk aangekleed met sta tafels en witte rokken erom heen met verlichting. Delicious Creations vroeg ons hoe we het wilden hebben en regelde ALLES! We hebben een prachtige trouwdag gehad vol met lekkere hapjes. Onze gasten waren ook zeer tevreden over” – Tessa en Emiel

BBQ voor jullie bruiloft

Onze eigen koks staan tijdens jullie huwelijksfeest achter de barbecue om te zorgen dat alle gasten een lekker stukje vlees krijgen. Met stokbrood, kruidenboter, sauzen en salades heb je een heerlijke maaltijd waar je buiten van kunt genieten. Koelt het ’s avonds snel af? We kunnen ook heaters verzorgen.

Catering bedrijfsfeest

Buffet voor je bruiloftsgasten

Gek op Italiaanse specialiteiten, Hollandse pot of de Franse keuken? Bij Delicious Creations kun je een buffet voor jullie bruiloft op maat laten maken, zodat je de gasten kunt voorschotelen wat je maar wilt. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wel wat lekkers tussen zit.

Hapjes

Borrelhapjes

Van verfijnde hapjes tot een lekkere bittergarnituur. Bij Delicious Creations kies je zelf welke borrelhapjes we verzorgen tijdens jullie bruiloft. Chafingdishes vol met warme hapjes. Koude hapjes als belegde crostini’s, miniwraps, stokbroodje en gevulde bamboebootjes behoren tot de mogelijkheden.

Lunch

Verrassende lunch

Verzorg een heerlijke lunch voor jullie daggasten. Wij werken altijd met verse producten, het liefst uit de regio, zodat we voor iedere bruiloft weer een unieke lunch kunnen samenstellen met de lekkerste ingrediënten uit de omgeving. Of je nou een eenvoudig lunch wil met belegde kadetten tot luxe bollen of stokbrood met allerlei soorten luxe vis en vleeswaren? Delicious Creations regelt het allemaal voor u.

Sweet table

Sweet tables

Een sweet table bestaat vaak uit kleine gebakjes en allerlei lekkere zoetigheden zoals cupcakes, petit fours, brownies macarons en/of donuts. Voor de echte liefhebbers van zoet dus de droom voor op de bruiloft. Wil je heel graag een sweet table op je bruiloft, maar wil je toch dat leuke momentje van het aansnijden van de bruidstaart? Combineer dan deze lekkere sweets met een aansnijdtaartje. Je kunt hiervoor een kleiner taartje kiezen die jullie tóch samen kunnen aansnijden. Hiermee kunnen jullie gelijk de sweet table ook daarmee openen. Jullie gasten kunnen vast niet wachten om al het lekkers van jullie sweet table te proeven.

Grazing Table

Grazing tables

Met deze stijl en opmaak wordt alles in verschillende hoogtes op speciaal papier en/of bananenbladeren gepresenteerd. Bij een grazing table worden ook grote bamboeboten gebruikt voor een natuurlijke uitstraling. De tafel wordt verder prachtig afgemaakt met eucalyptusbladeren, Kaasmessen, houten planken wordt meegeleverd. Een tafel wordt volledig gevuld met allerlei luxe nootsoorten, luxe kaassoorten, luxe vleessoorten, vers fruit, diverse broodsoorten en veel verschillende dip en smeersauzen.