Contact

Neem contact op!

Offerte aanvragen?

Ontvang een offerte

FAQ

Veel gestelde vragen

Reviews

Klant beoordelingen

Algemene voorwaarden Delicious Creations Catering & Events.

Delicious Creations Catering & Events is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede onder nummer 711.56.984. Op al onze prijzen, offertes en leveringen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Wijziging aantal personen

Het aantal definitieve personen kunt u tot 4 werkdagen voor aanvang van de opdracht nog kosteloos wijzigen.

Aanbetaling

Tenzij anders is afgesproken zal er geen aanbetaling plaatsvinden.

Betalingen

Betalingen vinden plaats na het afleveren van de goederen. Delicious Creations Catering & Events biedt de optie om te betalen via overmaken op rekening, TIKKIE via Whatsapp of contant. Bedragen onder de € 150,00 dient overgemaakt te worden binnen 48 uur. € 150,00 tot € 750,00 binnen 7 werkdagen. Alle bedragen boven de € 750,00 wordt automatisch op factuur geleverd en dienen binnen 30 dagen overgemaakt te zijn op onze rekening. Bijkomende kosten (incasso etc.) bij achterstallige betalingen zullen worden verhaald op de opdrachtnemer. Dit zal 15% van de totale som zijn + minimaal €500,00 incasso kosten.

Annulering

Een reservering is gratis te annuleren tot 3 werkdagen voor de afgesproken datum.
Daarna mag Delicious Creations Catering & Events 100% van het oorspronkelijke bedrag van de reservering in rekening brengen. Indien de reservering niet zal worden geannuleerd dan zullen wij op de afgesproken datum en tijd, zoals beschreven in de bevestiging, arriveren met het buffet, hapjes, lunch etc..
Bent u het helemaal vergeten te annuleren dan worden de kosten volledig in rekening gebracht.

Vermissing / manco

Bij schade of vermissingen van bijgeleverde goederen of gehuurde goederen kan de opdrachtnemer aansprakelijk worden gesteld.
Delicious Creations Catering & Events kan de kosten voor vervanging of reparatie in rekening brengen bij de opdrachtnemer.
Het niet nakomen van de gemaakte afspraken zal er eerste instantie € 25,00 euro administratiekosten in rekening worden gebracht + de vermiste goederen ook in rekening worden gebracht. Deze dient dan binnen 7 dagen over te maken om verhogingen te voorkomen.
Mocht na 2 aanmaningen geen gehoor worden gegeven, worden deze kosten uit handen gegeven aan het incassobureau.

Aansprakelijkheid

Delicious Creations Catering & Events kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel geleden schade bij niet-geleverde goederen/diensten. De werknemers van Delicious Creations Catering & Events moeten voldoende ruimte hebben om te werken en dienen een vrije doorgang te hebben. Bij schade tijdens levering kan Delicious Creations Catering & Events, indien er geen sprake is van opzet, niet aansprakelijk worden gesteld. Delicious Creations Catering & Events is aansprakelijk voor de voedselveiligheid, kwaliteit en versheid van voedingsmiddelen tot aan de levering. Hierna is de opdrachtnemer verantwoordelijk.

Klachten

Klachten moeten binnen 24 uur worden gemeld via telefonisch, persoonlijk of schriftelijk contact. Indien er sprake is van gegronde klachten zal Delicious Creations Catering & Events een compensatie aanbieden.

Leveringsvoorwaarden onder de 10 personen

Leveringen met buffetten met onze All-Inclusive voorwaarden zal als volgt zijn:
Vanaf 10 personen of meer zit onze All-Inclusive voorwaarden inbegrepen.
Bij 8 of 9 personen zal er € 1,50 couvertkosten in rekening worden gebracht.
Bij 6 of 7 of zal er € 2,50 in rekening worden gebracht.

Bezorgen vanaf € 30,00

ALMELO Gratis
HARBRINKHOEK Gratis
AADORP Gratis

De rest van alle plaatsen wordt € 0,35 per km in rekening gebracht o.b.v. een retourrit.
Bij bezorgen en de volgende dag ophalen met bijv. buffetten, tapasplanken etc.. wordt voor beide dagen € 0,35 per km o.b.v. een retourrit in rekening gebracht.

×

Neem contact op!

× Kan ik je helpen?